27/2/08

42*300/100 = 151 + Κουκοδήμος

Η ισότητα του τίτλου είναι η εξίσωση της Δημοκρατίας μας και των πολιτικών μας. Κατα τα άλλα ανησυχούν για τη δράση των bloggers και ισχυρίζονται ότι τους εκβιάζουν και τους συκοφαντούν.

Οι ίδιοι όμως δεν μας εκβιάζουν με ψευτοδιλήμματα ακυβερνησίας και αυτοδυναμίας; Οι ίδιοι δεν είναι που συκοφαντούν τη δημοκρατία κυβερνώντας, ενω τους καταψηφίζουν 6 στους 10 Έλληνες; Οι πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων, με τους εκλογικούς νόμους δεν είναι που έχουν μετατρέψει τη Δημοκρατία μας σε μονοκομματικό κράτος, αφου οι 151+Κουκοδήμος ψηφίζουν στη Βουλή οτιδήποτε απαιτεί το κόμμα;

Οι κύριοι πολιτικοί φοβούνται τα blogs, γιατί όμως; Διότι βέβαια δεν μπορούν να τα ελένξουν όπως τις εφημερίδες και την TV. Οι bloggers δεν είναι δημοσιογράφοι (το άλλο ... "στήριγμα" της Δημοκρατίας μας) και δεν τα "παίρνουν".

Ας αρκεστούν οι πολιτικοί μας στο να διαβάζουν τα blogs (καλό είναι αυτό), μπας και καταλάβουν οτι η υγρασία δεν είναι πάντα βροχή!

Υ.Γ.
Θα παρακαλούσα να μην μάθετε στα παιδιά σας την εξίσωση της Δημοκρατίας μας, μάθετε τους απλώς να σκέπτονται και θα καταλάβουν.

1 σχόλιο:

GrBase είπε...

Αγαπητέ taskos δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου.

Θλίβομαι κάθε φορά που οι κυβερνώντες παπαρολόγοι ξεχνούν ότι 6 στους 10 Έλληνες τους απέρριψαν. Με στόμφο, βγάζουν ανακοινώσεις περί «ισχυρής λαϊκής εντολής» και κρύβονται πίσω από την εξίσωση που μόνοι τους εφεύραν και περνάνε νομοθεσίες + τροπολογίες που μόνο τον Ελληνικό λαό δεν συμφέρουν.

Εγκαταστάθηκαν στην «Βουλή των Ελλήνων» αγνοώντας ότι ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σημαίνει ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κατάφεραν κι εξευτέλισαν έναν ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ κάνοντάς τον σαν τα μούτρα τους. Έναν κοντόφθαλμο και συμφεροντολόγο καρεκλοκένταυρο. Παραχώρησε «γη και ύδωρ», κράτησε την βουλευτική θέση και κατάντησε «151+ Κουκοδήμος». Κάποτε ο εστεμμένος Ολυμπιονίκης όταν επέστρεφε στην πόλη του οι συμπολίτες του γκρέμιζαν τα τείχη αλλά σήμερα ….. που τέτοια τύχη.

Αυτοί οι θλιβεροί φαρισαίοι που εξίστανται αν μιλήσεις απρεπώς για τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ χάλασαν τον κόσμο όταν ο Αλαβάνος μίλησε για «νονούς» αλλά δυστυχώς είχε δίκιο. Το μήνυμα που πέρναγαν οι 151 ήταν σαφές ….. όποιος δεν συμμορφώνεται εξοντώνεται πολιτικά. Το μόνο που τους ενόχλησε ήταν η απρέπεια της έκφρασης και όχι το νόημά της.

Ήταν αναμενόμενο ότι τα blogs και η ελεύθερη έκφραση μέσα από αυτά θα τους χάλαγε τη μανέστρα. Βάλθηκαν να χειραγωγήσουν και αυτόν τον τρόπο έκφρασης και ενημέρωσης.

Όσο για το αστείο σου «ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η υγρασία δεν είναι πάντα βροχή», θα το κάνω πιο πικρόχολο ….. εδώ δεν κατάλαβαν ότι το «6 στους 10» ήταν φτύσιμο …. και το μπέρδεψαν και αυτό με τη βροχή ……. έβαλαν για ομπρέλα την ισχυρή λαϊκή εντολή που διατυμπανίζουν και δεν βράχηκε το Armani τους ……

Α ρε Κουκοδήμο, φτωχέ ολυμπιονίκη, εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις κάτω από ποιές συνθήκες ήπιε το κώνειο ο Σωκράτης, μένοντας συνεπής στους νόμους της πολιτείας. Αυτός ήπιε το δηλητήριο και έχει μείνει στην ιστορία σαν Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, εσύ το απέφυγες και θα μείνεις στην ιστορία σαν ο ΕΚΑΤΟΣΤΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ …και καταϊδρωμένος.